Retourneren

Bent u niet tevreden over uw bestelling en wilt u deze retour sturen dan helpen we u graag. Retourneren naar veel bedrijven en webshops is zelfs gratis!

Lees altijd de instructies van de webshop want het kan voorkomen dat je zelf een verzendlabel moet printen en op de zending moet plakken. Daarna kunt u het pakket bij ons inleveren.

Er zijn ook een groot aantal bedrijven en webshops die een afspraak hebben met bijvoorbeeld DHL of UPS. Geef dit door aan onze balie zodat wij het pakket kunnen voorzien van de juiste barcode. Het is ook mogelijk om pakketten via Homerr te retourneren, aanmelden kan op de website van Homerr.

Mocht het zo zijn dat u zelf de retourkosten moet betalen dan kunt u gemakkelijk met ons versturen. Wij maken een verzendlabel, afrekenen doet u gewoon bij ons aan de balie. Uiteraard ontvangt u van ons een track & trace.

Geen PostNL

Geen PostNL

U kunt bij ons geen PostNL pakketten inleveren. Er zijn wel enkele uitzonderingen.

Retourneren zonder verzendlabel

Een groot aantal webshops en bedrijven bieden een retouroptie aan via DHL, Homerr of UPS. U hoeft zelf geen verzendlabel te printen.

Printservice voor retourlabels

Heeft u zelf geen printer om het retourlabel te printen? Maak dan gebruik van onze printservice. Voor slechts € 1,00 printen we uw verzendlabel.

Retourkosten voor eigen rekening

Wanneer u zelf de retourkosten moet betalen dan zoeken wij de goedkoopste verzendoplossing voor u. U betaalt bij ons aan de balie en wij doen de rest.

Bedrijven en webshops

Onderstaand overzicht van bedrijven en webshops is altijd aan wijzigingen onderhevig. Ondanks de zorgvuldigheid waarmee het overzicht wordt bijgehouden kunnen aan het overzicht geen rechten worden ontleend.

Scroll To Top
Close
Close
Chat openen
1
Vraag aan ons?
Scan de code
Stuur ons een bericht
Hallo, kunnen we je ergens helpen?