Algemeen

Wij zijn op werkdagen tot 18:00 uur geopend. Wil je graag dat de zending dezelfde dag nog de deur uit gaat? Kijk dan op de website van de betreffende vervoerder voor de sluitingstijd. Wil je iets verzenden via een van onze eigen vervoerders? Vraag dan aan een van onze medewerkers wat de betreffende sluitingstijd is.

Ja, een zending moet goed verpakt zijn. Nadat een pakket bij ons is ingeleverd komt deze in een sorteercentrum terecht waar deze over de automatische lopende band verder wordt verwerkt. De inhoud van een niet goed verpakte of dichtgemaakte zak of doos zal dus heel snel verloren gaan.

Houd er ook rekening mee dat de kans bestaat dat de zending van deze sorteerband kan vallen. Bescherm en verpak de zending dus voldoende zodat deze niet beschadigd wanneer dit gebeurt.

Bij bijvoorbeeld een bouwmarkt kun je tape kopen, en dozen kun je vaak gratis meenemen bij een supermarkt.

Wanneer je een (retour)label hebt ontvangen moet deze altijd worden geprint en stevig op de zending bevestigd worden. De zending moet namelijk ook op andere haltes, zoals bijvoorbeeld het sorteercentrum, telkens gescand kunnen worden.

Heb je geen printer? Voor €1,00 kun je bij ons je label laten afdrukken.

Wij geven de voorkeur aan betaling per pin maar u mag bij ons ook contact betalen.

Wanneer je zelf een verzendlabel hebt gekocht bij een vervoerder maar geen printer hebt om deze af te drukken dan kun je gebruik maken van onze printservice.

Voor het eerste label rekenen wij € 1,00 incl. BTW en voor ieder volgend label berekenen wij € 0,50 incl. BTW per label.

Coronavirus

Alle richtlijnen en de genomen maatregelen vind u terug op onze speciale pagina over coronamaatregelen. Indien nodig wordt deze pagina aangepast en bijgewerkt.

Track & trace

Voor het inzien van de track & trace informatie kunt u gebruik maken van de website van de vervoerder waarmee het pakket is verzonden.

Komt u er desondanks toch niet uit neem dan contact op met de klantenservice van de betreffende vervoerder.

Links naar de vervoerder:

Scroll To Top
Close
Close
Chat openen
1
Vraag aan ons?
Scan de code
Stuur ons een bericht
Hallo, kunnen we je ergens helpen?